NESTA · Ștergerea contului

Șterge contul NESTA

Poți iniția ștergerea direct din aplicație sau poți solicita ajutor dacă nu mai ai acces.

Ștergere direct din aplicație

  1. Deschide NESTA și autentifică-te.
  2. Intră în Mai multe, apoi în Profilul meu.
  3. În secțiunea Confidențialitate și date, apasă Șterge definitiv contul.
  4. Scrie ȘTERGE și confirmă.

Din motive de securitate poate fi necesară autentificarea recentă. Proprietarul familiei trebuie mai întâi să transfere proprietatea sau să închidă familia.

Dacă nu mai ai acces

Trimite solicitarea de la adresa de e-mail asociată contului NESTA. Include numele afișat și precizează că dorești ștergerea contului. Nu trimite parola, coduri de autentificare, documente personale sau informații financiare.

Trimite solicitarea

Ce se șterge

Se elimină contul de autentificare, profilul personal, notificările și accesul la familie. Apartenența este anonimizată ca „Cont șters”. Înregistrările comune create împreună cu alți membri pot rămâne când sunt necesare pentru continuitatea familiei, securitate sau obligații legale, fără datele personale ale contului șters unde este posibil.

Detalii suplimentare sunt disponibile în politica de confidențialitate NESTA.